Ads

sobota 19. května 2012

Pin It


Proč moje Motorola nedostane ICS?


Čekáte na aktualizace pro vaši Motorolu? Nejste sami. Motorola včera upravila podrobnosti o plánu aktualizací na Android ICS (vice ZDE) a mnoho lidí zklamala - například MOTOLUXE aktualizaci na ICS nakonec nedostane.

Asi si říkáte, proč nejsou všechny novější Motoroly aktualizovány na Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)? Motorola přišla s vysvětlením a svojí obhajobou:

"Na každé softwarové aktualizaci velmi úzce spolupracujeme se společností Google a mobilními operátory. Samozřejmě chceme, aby nová verze softwaru vylepšila schopnosti našich zařízení. Pokud však zjistíme, že nová verze nezlepší vlastnosti zařízení, potom nemůžeme aktualizaci udělat."

Chápeme toto rozhodnutí v případě, pokud by telefon s novou verzí systému "nešlapal" tak dobře jako doposud. Ale takový MOTOLUXE by dle mého názoru s přehledem i Android ICS zvládl, pokud by se systém pořádně odladil. Obhajoba Motoroly tedy může být brána i jako výmluva - důvodů proč nevyvíjet aktualizaci může být spousta (finance, rychlost vývoje apod.).

Zdroj: Motorola

Žádné komentáře:

Okomentovat