Ads

čtvrtek 6. září 2012

Pin It


Motorola bude rozdávat poukázky na 100 USD, pokud nedodá aktualizaci na Android 4.1 JB. Všichni tleskají, my jen trochu...


Motorola na včerejší tiskové konferenci oznámila jednu velmi zajímavou věc. Šéf společnosti Dennis Woodside prohlásil, že pokud se na některé modely z letošního a loňského roku nedostane nejnovější Android 4.1 Jelly Bean, jejich majitelé dostanou poukázku v hodnotě 100 dolarů na nákup nového přístroje. Jaký to má ale háček?

Včerejší prohlášení obletělo svět internetu bleskovou rychlostí a všichni Motorolu chválí za správný přístup. My také chválíme, ale ne moc nadšeně.

Pokud si totiž prostudujete stránku, kde se právě o poukázku na 100 dolarů má žádat, tak určitě i sami přijdete na to, že akce je prozatím omezena pouze na majitele přístrojů z USA. Dále se dočteme, že podrobné podmínky budou zveřejněny později.

Nechci být skeptický, ale toto skvělé gesto si budou užívat pouze v Americe a v Evropě bude zatím většina stále čekat na ICS.

Uvidíme, co přinese evropská část konference 18. záři z Londýna. Doufám, že také něco podobně pozitivního pro stávající majitele Motorol.

Co myslíte?

6 komentářů:

  1. Chtěl bych se zeptat, jestli si myslíte, že budou do konce roku češtiny v Motorolách? Jestli tomu Google trochu pomůže.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,

    s největší pravděpodobností se s přidáním češtiny do starších modelů nepočítá. Novější modely už v sobě češtinu obsahují (MOTOLUXE, DEFY MINI), tak snad to takhle do budoucna zůstane.

    OdpovědětVymazat
  3. Řešení češtiny / locale je zde:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhoffs.customlocale

    Motoblur sice zůstane anglicky, ale kdo ho používá, že? :-)

    Pokud se ICS tyká, tak by možná bylo fain přestat brečet že ho pořád nemáme a publikovat jednoduchý návod jak ho nainstalovat. Třeba v případě Razru je to velmi snadné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji. Hodlám koupit Motorolu Defi+ a ta češtinu nemá. Jinak konkrétně mi jde o jazyk psaní, aby byl v češtině. Ovládání v ang. není problém, nevíte prosím Vás jestli toto bude fungovat i na to psaní? Nebo je nějaká "app" pro tento problém?

      Děkuji za odpověď

      Vymazat
    2. To je naprosto jednoduché, stáhni si jakoukoliv alternativní klávesnici z gplay, často jsou zdarma a téměř všechny jsou kvalitnější než ta stock...

      Já si oblíbil Swiftkey, podle mě nemá konkurenci, ale jako další na vyzkoušení navrhuju Smart Keyboard, Go keyboard, Multilingual Keyboard, Perfect keyboard, Swype beta, Slide It a určitě najdeš ještě spoustu dalších.

      Vymazat
  4. Bezbolestný Pekáč-presne tak.Tiez som za aby s vo veci daco pohlo.Myslim ze viaceri co sem chodia niekolko krat za den aby zistili ci uz konecne nieco nove,by to privitali.Drzim palce.

    OdpovědětVymazat