Ads

pondělí 2. dubna 2012

Pin It


Golfové schopnosti pro MOTOACTV jsou venku, do 16. dubna zdarma!

Motorola dnes (podle očekávání) uvolnila aktualizaci pro GPS tracker MOTOACTV, která do zařízení přidá aplikaci pro golfové nadšence (prozatím označována za beta verzi). Do 16. dubna mohou všichni majitelé MOTOACTV získat tuto aktualizaci zdarma (8 GB verze), větší a dražší 16 GB verze se časové omezení netýká.

Golf update přidá do zařízení více než 20 000 golfových hřišť z celého světa a pomůže vám se na nich zorientovat. Skóre uvidíte přímo na svém zápěstí a výsledky budete moci sledovat i on-line na stránkách MOTOACTV. Díky zabudované GPS uvidíte, odkud jste každý míček odpálili a můžete své výkony také porovnávat s ostatními.

Aktualizace samotná zabere pár minut a pro její získání musíte MOTOACTV připojit k PC a zkontrolovat dostupné aktualizace. Po aktualizaci najdete v menu aktivit položku "Golf" a při prvním spuštění bude zařízení  chtít také stáhnout databázi golfových hřišť. Jak má Motorola pokrytou i Českou republiku bohužel nevíme. Pokud MOTOACTV máte, podělte se s ostatními v komentářích.

Kolegové z Droid Life nové prostředí podrobně nafotili a my vám tyto fotky přinášíme níže.



Zdroj: Motorola, Droid Life

Žádné komentáře:

Okomentovat