Ads

středa 8. srpna 2012

Pin It


Motorola Smart Controller - chytrá krabička pro zařízení s Androidem

motorola smart controller

Motorola Smart Controller je chytrá krabička s velkým množství zajímavých funkcí pro většinu telefonů a tabletů běžících na Androidu 2.3 a vyšším, jenž podporují Bluetooth HID a Bluetooth HSP nebo HFP. Pojďme si jednotlivé funkce představit.


Bezdrátové ovládání
Je-li váš telefon nebo tablet připojený k HDTV televizoru, Smart Controller vám umožní jeho bezdrátové procházení a to ať už přehrávat filmy, zobrazovat fotografie, procházet web, hrát hry, používat aplikace nebo přijímat a uskutečňovat hovory.


Dotyková plocha
Pomocí multi-touchpadu můžete při procházení webových stránek, aplikací a fotografií vše různě přibližovat, oddalovat a samozřejmě otáčet, tak jak jste zvyklí u mobilních telefonů.


Hlasové ovládání
Za použití hlasového ovládání můžete odeslat SMS, e-mail, vyhledávat v mapách nebo přehrávat oblíbenou hudbu.


Přijímání a uskutečňování hovorů
Pro příjem hovoru slouží tlačítko na zadní straně zařízení. Pro uskutečnění hovoru přejdete na obrazovce do telefonních kontaktů, kde kliknutím na číslo vytočíte požadovaný hovor.


Samostatná tlačítka
Pro usnadnění ovládání jsou hned pod dotykovou plochou umístěny samostatná tlačítka, která jsou stejná jako na mobilních telefonech. Jde o tlačítka Menu, Domů, Zpět a Vyhledávání.

Motorola Smart Controller je prozatím v prodeji v USA v přepočtu za 1 800 Kč.

Zdroj: Motorola

Žádné komentáře:

Okomentovat