Ads

středa 1. srpna 2012

Pin It


Dvě novinky za velkou louží - Motorola ELECTRIFY 2 a DEFY XT

motorola electrify 2

Dnes byly oficiálně představeny dvě nové Motoroly - nadupaná ELECTRIFY 2 a odolná DEFY XT. Novinky začne jako první prodávat americký operátor US Cellular.


Motorola ELECTRIFY 2
Nástupce populárního modelu ELECTRIFY pohání Android 4.0 Ice Cream Sandwich spolu  s 1,2 GHz dvoujádrovým procesorem a 1 GB porcí RAM paměti. ELECTRIFY 2 dále nabídne 4,3 palcový ColorBoost displej s qHD rozlišením, 8 megapixxelový fotoaparát, přední kamerku pro videohovory, podporu microSD paměťových karet, baterii s kapacitou 1780 mAh a velmi štíhlé tělo (8,4 mm).

Motorola ELECTRIFY 2Motorola ELECTRIFY 2

Motorola ELECTRIFY 2 bude k mání v přepočtu za 7200 Kč. Celkem dobrá cena, co?


Motorola DEFY XT
DEFY XT není až taková novinka, jak by se mohlo zdát. O tomto modelu jsme psali už dříve (například ZDE). Další zástupce odolné řady DEFY by se podle našich informací měl dostat i k nám.

Motorola DEFY XT

DEFY XT je odolná proti vodě, prachu a škrábancům, takže právoplatná zástupkyně řady DEFY. Zamrzí operační systém Android 2.3 Gingerbread, zda bude aktualizován, nevíme. Dále zde najdeme displej o velikosti 3,7 palce s FWGA rozlišením, 5 megapixelový fotoaparát nebo přední VGA kamerku. DEFY XT pohání jednojádrový 1 GHz procesor s 512 MB RAM. Baterie nabídne kapacitu 1650 mAh.


Zdroj: Motorola 

Žádné komentáře:

Okomentovat