Ads

úterý 31. července 2012

Pin It


S aplikací LOH 2012 až do Londýna

loh 2012
Olympiáda je v plném proudu a tak přinášíme tip na aplikaci LOH 2012 pro Motoroly s Androidem. Jedná se o jedinou oficiální aplikaci Českého olympijského týmu pro letní olympijské hry 2012 a to zcela zdarma.



Tato aplikace vám umožní přístup k informacím a tak mít neustálý přehled o tom, co a kdy se děje. Mezi hlavní funkce aplikace, které si níže představíme, patří: Zpravodaj, Program, Výsledky, Český dům, Profily sportovců a Mapy. 

Zpravodaj:
V této části aplikace se dozvíte ty nejnovější informace o dění na LOH včetně exkluzivních komentářů Jiřího Vrby ze zákulisí Českého domu a Olympijské vesnice. 


Program:
Jde o kompletní program LOH v podobě časové osy, na které máte přehledně znázorněný detailní program olympijských her se zaměřením na české sportovce. Zjistíte zde také, kterých disciplín se účastní čeští sportovci, a tyto termíny si můžete uložit do svého kalendáře. 

Výsledky:
Tato sekce obsahuje výpis všech sportovních utkání z olympijských her zpracovaný do přehledné grafické podoby a také jsou v ní zvýrazněny české úspěchy, výjimečné výkony a rekordy.

LOH 2012

Český dům:
Aplikace vám podává základní informace o Českém domě. Navíc si zde můžete vytvořit vstupenku do Českého domu a tím také ušetřit 5 liber na vstupném.

Profily:
Chcete-li vědět informace o všech českých sportovcích, kteří se účastní olympijských her v Londýně, pak je tato část aplikace právě pro vás a navíc tu také můžete poslat vzkaz svému oblíbenému sportovci.


Mapy:
Nabízejí mapky všech sportovišť, tipy na restaurace i zajímavá místa. A to i bez připojení k internetu. Kliknutím na bod zájmu si zobrazíte podrobnosti. S připojením na internet vás může aplikace také navigovat až k vybranému cíli.

A nakonec něco pro ty z vás, co si nechcete jen číst program, výsledky a další různé informace, vám aplikace také umožňuje se aktivně zapojovat do hlasování v různých anketách, psát komentáře k článkům a v neposlední řadě soutěžit v podobě tipování výsledků a vyhrávat tak různé ceny.


Aplikaci najdete na Google Play
Zdroj: Google Play

Žádné komentáře:

Okomentovat