Ads

úterý 10. ledna 2012

Pin It


Motorola DROID 4 konečně oficiálně (CES 2012)

Motorola včera na mezinárodním veletrhu CES 2012 představila nové zástupce rodiny RAZR (těmto modelům se budeme věnovat později) a navíc konečně oficiálně ukázala už delší dobu známou podobu čtvrtého modelu Droid (Milestone).

Představena byla verze pro amerického operátora Verizon a dle slov výrobce se jedná o nejtenčí smartphone s QWERTY klávesnicí (v pase měří pouhých 12,7 mm). Design modelu Droid 4 dostal pěknou dávku RAZR stylu a moc mu to nyní sluší (na rozdíl od předchozí generace).

Samozřejmě se nešetřilo na výbavě - nový Droid 4 pohání 1,2 GHz dvoujádrový procesor, kterému sekunduje 1 GB paměti RAM. Dále nabídne hlavně plnohodnotnou vysouvací 5-ti řádkovou QWERTY klávesnici (jak Motorola sama uvádí, vzhled klávesnice se inspiroval u počítačů a navíc je klávesnice celkem efektně podsvícena). Funkce s názvem MotoCast (sdílení obsahu z PC do mobilu) a SmartActions (automatizace každodenních činností) známe už z RAZRu - jsou povedené, takže vítáme jejich nasazení i v jiných modelech. O fotky a videa se postará 8-megapixelový fotoaparát se schopností natáčet HD videa s rozlišením 1080p a režimem Mirror Mode, který slouží pro zobrazení fotek a videí na HD televizi.

V oblasti příslušenství bude k dostaní například 10,1 palcový Lapdock 100 nebo 14ti palcový Lapdock 500 Pro, který nový Droid 4 promění v plnohodnotný netbook nebo notebook, nebo různé dokovací stanice a držáky do auta.

Nová Motorola Droid 4 bude v USA dostupná během několika týdnů. O Evropě prozatím nepadlo ani slovo.


Klíčové vlastnosti
  • Android 2.3.5 Gingerbread + brzy aktualizace na Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • 4,0 palcový displej s ochranou proti škrábancům a oděrkám
  • MotoCast pro sdílení obsahu z vašeho PC
  • 4G LTE sítě + 4G LTE Hotspot pro až 9 Wi-Fi zařízení
  • odolný proti vlhkosti a polití
  • 16 GB vnitřní paměti; slot pro paměťové karty až do velikosti 32 GB

Žádné komentáře:

Okomentovat