Ads

úterý 10. ledna 2012

Pin It


DROID RAZR MAXX přinese baterii o kapacitě 3.300 mAh, DROID RAZR se obarví na fialovo (CES 2012)

Motorola na veletrhu CES 2012 kromě nového modelu DROID 4 (více ZDE) představila dvě nové verze známého RAZRu - verzi s větší kapacitou baterie DROID RAZR MAXX a fialovou verzi s názvem DROID RAZR Purple.

Motorola DROID RAZR Purple
Fialová verze klasického modelu RAZR bude třetí variantou tohoto úspěšného modelu. Bude tedy na výběr mezi klasickou černou, svěží bílou a nyní i netradiční fialovou verzí. Všechny ostatní parametry zůstávají stejné.

Motorola DROID RAZR MAXX
Druhá verze přináší mnohem více než jen jinou barvu krytu. DROID RAZR MAXX bude určen pro uživatele prahnoucí po větší výdrži baterie na jedno nabití. Motorola uvádí, že RAZR MAXX zvládne pracovní nasazení v kuse až 21 hodin na jedno nabití a to díky neuvěřitelné kapacitě vestavěné baterie - konkrétně 3.300 mAh! Kapacita je to takřka dvojnásobná oproti běžnému RAZRu. A kupodivu model s větší baterií ani radikálně nepřibral - v pase měří stále skvělých 8,99 mm. Další parametry včetně výbavy telefonu se nemění.

Drobky
Motorola dále připomněla, že rodina modelů DROID se nedávno rozrostla o nové tablety DROID XYBOARD (XOOM 2) poháněné 1,2 GHz dvoujádrem. K dispozici jsou ve dvou velikostech - s 10,1" nebo 8,2" velkým displejem.

Dále Motorola potvrdila aktualizaci na Android 4.0 Ice Cream Sandwich pro všechny představené modely.

Žádné komentáře:

Okomentovat